Lej en softice maskine i Hjørring

softicemaskiner i Hjørring. “Kom og oplev en fantastisk softiceoplevelse med Funkyice!

Vi er det bedste sted at leje softicemaskiner i Hjørring og omegn.

Uanset om du planlægger en fødselsdag, en firmafest eller bare vil forkæle dig selv og dine venner, har vi den perfekte løsning til dig. Vores softicemaskiner er topmoderne og nemme at bruge.

Du skal bare tilslutte maskinen, tilsætte vores lækre softiceblanding og trykke på startknappen.

Inden du ved af det, vil du nyde den lækreste, cremede softice, der smelter på tungen.

Vores softice er lavet af de bedste ingredienser og kommer i en bred vifte af smagsvarianter. Fra klassiske vanilje og chokolade til spændende frugtsmage som jordbær, hindbær og mango. Vi har noget for enhver smag!

sådan laves en Funky ice:

Hos Funkyice går vi op i kvalitet og service. Vores dedikerede team er altid klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige maskine til dit arrangement og sikre, at alt kører glat.

Softicemaskine udlejning Hjørring og omegn

Vi sørger også for at levere og installere maskinen, så du ikke behøver at bekymre dig om noget. Vi er stolte af at være en del af Hjørring-samfundet og støtter lokale arrangementer og foreninger. Når du lejer en softicemaskine fra Funkyice, støtter du også det lokale erhvervsliv. Så hvorfor vente? Gør dit næste arrangement ekstra specielt med en softicemaskine fra Funkyice.

Kontakt os i dag for at få mere information og book din maskine. Vi glæder os til at gøre din fest til en uforglemmelig oplevelse!” Håber du kan lide historien om Funkyice! Hvis du har flere.

Kontakt os her for leje af softicemaskine i Hjørring