Gulvafhøvling i hele København & på Sjælland

Her vil du kunne læse lidt om en rigtig dygtig gulvmand ved navn Henrik Jacobsen og hans firma Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen.

Vi været så heldig at stifte bekendtskab med hans firma op til flere gange og det er derfor at vi hat valgt at belyse hvor fantastiks en gulvafslibning og gulvafhøvling han udføre.

 

Udførsel af gulvafslibning & gulvafhøvling på hårde trætyper

 

På hårdttræ tilbyder de alle former for gulvafhøvling og gulvafslibning´s tjenester, deres kvalitets gulve behandlinger sælges til nogle af de laveste priser i hele København, og det er uden ekstra omkostninger.

 

Du modtage en personlig konsultation med en af deres gulvmand og så kan han hjælpe dig med at belyse de muligheder der er så du kan vælge det rigtige.
De tilbyder også gratis og uforpligtigende tilbud på gulvafhøvling og gulvafslibning

Gulvafhøvling

i hele København og det er inden for alle gulvbelægning´s projekter.

Gulvafhøvling.

En stor gulv virksomhed med hjertet i København

Som et af de største gulv virksomheder i København, tilbyde de ikke kun lave gulvafslibnings priser, men også et af de største udvalg af gulvafhøvling på området.
Med mere end 4.000 veludførte & færdig gjorte gulvopgaver af gulvafslibning og gulvafhøvling kan du tryg stolt på Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen, de tilbyder den mest omfattende udvalg af gulvbelægning´s mærker, stilarter og typer i hele København.

 

Sådan udføres gulvafslibning & gulvafhøvling hos Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen

Når der skal slibes og gives lakering af dine gulve, De passer altid på at der ikke opstår for meget støv i dit hjem.
Først kommer de ud og ser på dine gulve hvor efter de så i samhørighed med dig tar en beslutning om hvad der skal gøres ved dine nedslidte trægulve.

Når du sammen med Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen har fundet en løsning som passer til dit ønske , så finder i en dag hvor at Henrik eller en af hans ansatte skal påbegynde hans gulvarbejde.
Du vil ofte selv skulle tømre de rum hvor der ønskes en gulvafslibning eller en gulvafhøvling, men ved en ekstra betaling vil Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen gerne på tage sig opgaven og flytte dine ting ind til et nærliggende rum.

Når rummet er ryddet for ting og sager, vil de påbegynde deres gulvarbejde og hos Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen vil man så vidt muligt ikke efterlade et rum halvt færdig , de afslutter altid deres gulvafslibning eller gulvafhøvling så det er klar til den kommende efterbehandling.

 

Færdig gulve på ca 2 dage

Der går ofte 2 dage fra påbegyndt arbejde til afleverings færdige gulve.

Ønsker du yderlige info er du hjertens velkommen til at kontakte dem her:

 

Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen
Victor Bendixgade 10, 4 th 2100København Ø,

TLF: 26615469
Web: http://www.kbhgulvafslibning.dk