En flytning i København

Da jeg var ved at være færdig med at bygge en båd og den skulle frem til dens nye ejer, havde jeg bruge for et flyttefirma til at flytte båden fra værkstedet og så til København.

Her kan du se den båd der skulle flyttes til København:

Båden

Det var ikke nemt at finde en der kunne udføre en flytning til København

Jeg søgte efter et flyttefirma der kunne håndtere en flytning København af en båd og det må jeg sige ikke var nogen nem opgave at finde..

Jeg fik heldigvis anbefalet flyttefirmaet Nem Trans af en nær bekendt, han havde selv benyttes selv samme flyttefirma til en ligningen flytning i København.

flytning

En besværlig flytning til Nyhavn

Det må siges at det ikke var nogen nem flytning som jeg havde hyret flyttefirmaet Nem trans til, men de udførte flytteopgaven som aftalt og der var virkelig styr på tingende under hele flytte processen.

Det skal siges at det ikke bare var en lille båd som jeg skulle have flyttet, det var en 18 fods sejlbåd som skulle fra mit værksted og så ned i Nyhavn i København.

Et flyttefirma jeg bruger igen

Jeg kan til hver en tid anbefale andre at gøre brug af flyttefirmaet Nem Trans, til både store og små flytteopgaver.

Deres service er i top og deres priser er virkelig i den billige ende, jeg er ved at tro at Nem Trans er billigste flyttefirma at benytte i hele København, men det kan man virkelige ikke mærke på den kvalitet som de udførere.

De flytter i hele Europa

Det er efter hvad jeg har hørt muligt at hyre dem til flytninger i hele Europa så det er altså muligt at benytte dem hvis du skal flytte til udlandet eller hvis du skal flytte fra udlandet og så hjem igen.